עקב חוק תמ"א 38 אשר דוגל בחיזוק מבנים עקב רעידות אדמה ישנה עליה בביקוש של תושבי מדינת ישראל לשיפוץ מבנים אשר דורש עבודות בטון מסיביות. קבלני בניין רבים נלחמים על הלקוחות אשר עומדים בקריטריונים של הבניה. בזמן שעושים שיפוץ מבנה יש מתבצעות עבודות ניסור בטון לצורך שינויי מבנה ואף הוספת חדרים או מעליות. תושבי מדינת ישראל אשר בודקים את הקריטריונים ואת הזכות שלהם להשתתף בפרויקט בו מבוצעות עבודות בטון נקלעים פעמים רבות לבלבול רב.
קבלני בניין אשר מציעים את עבודת השיפוץ, ניסור בטון לצורך חידוש מבנה לא תמיד עומדים בהסכמים ולכן יש חוסר בטחון רב בקרב הציבור לבחור את הצוות המצוען ביותר לביצוע עבודות בטון בבניין בדרך הטובה ביותר אשר כוללת את כל הקריטריונים של החוזה בו חתומים שני הצדדים, דיירי הבניין והקבלן.
ישנם קבלנים שלוקחים על עצמם עבודות בטון לצורך שיפוץ מבנה, אך בפועל שהעבודה מתחילה להתבצע לא עומדים בהסכם שנחתם בין 2 הצדדים. מכיוון שפעמים רבות הפירוט בהסכם הוא כליי מאוד, לא ניתן לדעת בוודאות מה תהיה התוצאה הסופית בעקבות עבודות בטון שיבצעו בפועל.
יכול להיות מצב שקבלן שנותן עבודות ניסור בטון במבנה לעובדים השכירים, ואלו מבצעים את הפרויקט בדרך לא מושלמת ולא ניתן להוכיח את הדברים בסופו של דבר.
כאשר חותנים על חוזה בין 2 צדדים כדי לבדוק היטב ולהחתים את הקבלן המבצע עבודות בטון כגון ניסור בטון בבניין, מה ההתחייבות המלאה שלו לתוצאה הסופית.
למשל יכול להיות שעובדי קבלן יבצעו ניסור בטון אך לאחר מכן לא ישתמשו בחומרי צבע לצורך מראה אסטטי מהודר. אומנם הקבלן עומד בהסכם של עבודות ניסור בטון אך לא מבצע את הפרויקט עד הסוף לדעת הדיירים אך יכול להוכיח כי אכן לא כתוב בחוזה על ביצוע עבודות בטון ולאחר מכן הוספת צבע לצורך אסטטי בלבד. מומלץ מאוד להסתכל על הפרטים כאשר חותמים על הסכם מסוג זה ולהיעזר בעורך דין מקצועי אשר יכול לקחת בחשבון את כל העובדות הקטנות שקרות לנושא של ניסור בטון כאשר מתבצעת עבודת בטון מסיבית בבניין לצורך שיפור המבנה מבחינה בטיחותית.